Staf Houtwijk 2 verlengt contracten

Tijdens een zeer geslaagd trainingskamp van afgelopen week in Gran Canaria is er overleg geweest tussen de diverse stafleden van het 2e elftal , de hoofdtrainer en het bestuur. Na dit uitvoerige overleg is er van alle partijen groen licht gegeven om ook het volgende seizoen met elkaar door te gaan op de ingeslagen weg.

Van links naar rechts Joop van Kesteren, Herman Knoppert, Jan Kloor en Arnold Bergmans

Verandering van structuur:De structuur zou wel gaan veranderen waarbij het 2e elftal komend seizoen als volwaardig selectieteam zou gaan fungeren, met bijbehorende verantwoordelijkheden.Hoofdtrainer, bestuur en begeleiding zijn blij met deze ontwikkeling waardoor de continuïteit van de selectie gewaarborgd blijven. 
De uitgebreide staf van het 2e elftal zal dan bestaan uit:


Jan Kloor trainer, Herman Knoppert assistent trainer,  Arnold Bergmans verzorger,  Joop van Kesteren leider, Joop Vermeulen leider, Lennard Nijp leider

Lennart Nijp
Joop Vermeulen

Richard Douw:
Ik ben blij dat deze hechte groep aan Sv Houtwijk verbonden blijft en heeft aangegeven het erg naar hun zin te hebben bij ons. De samenwerking tussen Jan en Herman van het 2e en Dave Lamens en Richard Douw is als zeer prettig ervaren en bied veel perspectief voor de toekomst. Wat prettig is van de gewijzigde structuur is dat spelers van zowel het 1e als het 2e voor beide teams inzetbaar zijn. Tevens heeft Jan aangegeven dat hij de ambitie heeft om zich op te geven voor de opleiding Eufa C en daar zijn de diploma voor te gaan halen. Het goede functioneren van Jan en de ambities voor een diploma sluiten goed aan bij de visie van de club en de toekomstplannen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten