De kop is eraf voor de Berkel vrouwen

Het was even wachten op het ‘ groene licht ‘ maar eindelijk mocht er 15 januari weer getraind worden en daar was  de vrouwenselectie enorm blij mee.
Op voorhand had Johan al een veld gereserveerd om twéé uur te kunnen trainen en daar maakte ruim 16 speelsters en hoofdtrainster Sanne Dekkers maar wat graag gebruik van .

11.30 uur starte de training en er was een mooi parcours uitgezet om 2022 zo op een ludieke en energieke manier te beginnen. 


Veel paas en trap oefeningen, werken aan de conditie van zowel arm als beenspieren, partijtjes 4 tegen 4 danwel 6 tegen 6 en dat  met kleine doeltjes,  jawel alles kwam voorbij in deze training met allerlei professionele attributen om niets  aan het toeval over te laten en te zorgen dat de éérste training zo optimaal mogelijk benut kon worden.
 Veel blije gezichten en een hoop enthousiasme bij de speelsters en trainster die duidelijk genoten van het eindelijk weer lekker kunnen trainen. 


De favoriete muziek van de speelsters uit de muziekbox maakte de training compleet waarbij Sanne hulp had van Ton van der Vorm en Johan van Aalst die hun beste beentje voortzette door veldjes uit te zetten en te zorgen voor de doeltjes die nodig waren voor de partijvormen.


Na afloop ging dan iedereen ook moe maar zeer voldaan richting kleedkamer en kijkt uit naar meer . Komende zaterdag spelen de vrouwen onderling tegen elkaar en uitgaande van positief nieuws de 25e(nieuwe meetmoment )  staan er voor zaterdag 29 januari twéé oefenwedstrijden gepland en komen NSVV(tegen Vr2) en Zuidland (tegen Vr1) naar ons mooie sportpark om eindelijk weer een ‘ echte ‘ wedstrijd te spelen. 


Zoals gezegd: de kop is eraf en dé trots uit Lansingerland wil hier maar wat graag een vervolg aan geven .We houden jullie op de hoogte en graag tot snel op en rond de velden. 


Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten