Dennis van den Steen: Het stoppen van ADO Kids is echt een domper. Terug in het Westland vind ik erg leuk

Dennis, hoe gaat het met je?
Op zich gaat het prima, alleen wel wat veel hectische ontwikkelingen tegelijkertijd.

Het stoppen van ADO kids was wel even een domper. Wat is hiervan de oorzaak?
Bij ADO Den Haag stopt helaas de subsidie voor dit mooie project. In 15,5 jaar tijd hebben we oa met een vaste groep van 10 vrijwilligers de kidsclub met veel plezier opgebouwd tot een groot succes, met op het toppunt 3300 leden. Echt ongekend! Het is dan ook moeilijk om ADO KIDS nu na al die tijd los te laten.

Hoe kijk je terug op je periode bij DSVP?
Uitgebreid terugkijken op DSVP wil ik nog niet, want ik wil er eerst nog een heel mooi half jaar van maken. Maar ik kan over die club alleen maar met hele warme gevoelens praten. Ik ben zelfs in Pijnacker gaan wonen en ook mijn kinderen zijn er gaan voetballen. Echt nog een ouderwetse familieclub met een heleboel vrijwilligers met het (club)hart op de goede plek! Het blijft alleen erg jammer dat we na een stabiel en goed 1e jaar, het 2e en 3e jaar met een 2e plek op de ranglijst (en een periode op zak) niet hebben kunnen profiteren van de goede voetbalperiode en groep. Gelukkig ging het dit seizoen na de mindere seizoenstart ook weer goed lopen voor de vervroegde winterstop, dus we hopen dat straks weer door te trekken.

Volgend seizoen sta je bij Maasdijk voor de groep, je laat een aantal geduchte concurrenten achter je. Wat hoop je aan te treffen?
Ik vind het volgend seizoen leuk om weer terug te zijn in het Westland, waar ik eerder met (10 jaar Velo en 4 jaar Verburch) veel plezier heb gewerkt. Ik hoop en verwacht een gretige groep aan te treffen die er gewoon net als ik vol voor willen gaan. Zoals ik Maasdijk vanuit mijn periode in het Westland heb leren kennen, is het in ieder geval een club waar het altijd leeft en daar hou ik wel van.

Maasdijk knokt al jaren voor een terugkeer in de 3e klasse. In hoeverre is dat te realiseren?
De laatste 2 seizoenen gingen helaas ook voor Maasdijk door Corona verloren, dus hebben ze ook geen kans gehad om terug te keren naar de 3e klasse. En wie weet wat er dit seizoen nog mogelijk is. Voor komend seizoen gaan we eens een goed plan bedenken om ons als team te onderscheiden van de anderen. Dat zal zeker niet gemakkelijk gaan, maar daar heb ik met Verburch wel al goede en nuttige ervaringen mee opgedaan.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten