SV Nootdorp 2 op trainingskamp naar Benalmadena

SV Nootdorp 2 verblijft momenteel in Benalmadena in Spanje. Afgelopen vrijdag 14 januari kwam de ploeg aan in het zonnige Zuid Spanje. Die vrijdag stond in het teken van acclimatiseren en de omgeving verkennen. Tevens werd het hotel verkend en had iedereen de tijd zijn plekje te vinden. Ook de staf maakte van dit moment gebruik en nam een kijkje in het hotel restaurant.


Voor zaterdag had de staf een intensief maar ook leuk programma samengesteld waarin de selectie zal trainen. Een training bestaande uit een :duurloop, voetvolley en een heuvelloop stonden op het programma.

.Op zondag gaat het team een bezoek brengen aan Puerto Banus, de geweldige haven van Marbella waar het team natuurlijk een hapje en een drankje zal gaan doen. In de late avond komt het team terug naar Nederland.


Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten