Ronald Paats maakt gevoelige overstap naar Sv Loosduinen

Een overstap van de roden naar de blauwen zien we niet vaak, in het geval van Ronald Paats wordt deze toch gemaakt. Hij verlaat na dit seizoen GDA en wordt trainer van buurman Sv Loosduinen.

Na het trainingskamp van zijn huidige club maakte hij het aan de spelersgroep bekend.

Inmiddels heeft Loosduinen ook de overstap gepubliceerd:

Met veel plezier kunnen wij mededelen dat S.V. Loosduinen erin geslaagd is een nieuwe trainer te vinden ingaande het seizoen 2022-2023. Dit als opvolger van de vertrokken Peter Barendse. Het betreft Ronald Paats die overkomt van onze buren RKSV GDA, waar hij drie seizoenen naar volle tevredenheid de scepter zwaaide.

Ronald is 52 jaar, woonachtig in Den Haag, en heeft een grote staat van dienst. Is onder meer bij de hoogste jeugd van RKDEO trainer geweest en heeft aldaar op landelijk niveau successen behaald. Voor een 3e-klasser heeft hij de juiste diploma’s. Is tevens assistent geweest van een aantal trainers van naam, onder wie Edwin Grunholz, Bas Steffens en John Baven. Ronald beoogt een vrolijk en sociaal persoon te zijn, zowel privé als op het veld.

Wij zijn van mening dat Ronald zeer goed bij onze vereniging past en hebben het volste vertrouwen dat wij, ook tegen het licht van onze kwaliteiten, een juiste keuze hebben gemaakt.

Wij wensen Ronald een bijzonder prettige tijd bij onze S.V.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten