Kenneth Lamens ook volgend seizoen trainer van DUNO

Kenneth Lamens foto DUNO

Kenneth Lamens is ook in het seizoen 2022-2023 trainer van het eerste elftal van DUNO. De oefenmeester begint na de zomer aan zijn tweede seizoen aan de Mgr. Nolenslaan. De jonge selectie van DUNO heeft in meerderheid aangegeven graag met hem verder te bouwen en de technische commissie is tevreden over de voortgang in het behalen van de gestelde doelstellingen. “De betrokkenheid van Lamens bij de club is groot en als we op deze wijze de jonge spelers blijven verbeteren, kan de club nog jaren verder met een voor leden en sponsors herkenbare selectie,” aldus Stephan Mulder, bestuurslid Voetbalzaken.

Kenneth Lamens: “Ik ben hartstikke blij. Je begint sowieso niet voor een jaar bij een club. En ik zie nog veel potentie in de groep, we zijn er nog niet. Dus dat we daarmee met elkaar door kunnen gaan is heel erg mooi.”

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten