Hethaagsamateurvoetbal.nl is er voor iedere club

De afgelopen weken zien wij een enorme toename van de mailberichten die wij krijgen. Een teken dat ondanks dat er voor de sport niet heel veel veranderd is, het allemaal weer een klein beetje aan het beginnen is. Naast de mailtjes over nieuwe spelers, open dagen, jubilarissen etc. ontvangen wij ook heel veel mailtjes met de vraag om spelers/speelsters.

Op deze mailtjes hebben wij altijd een standaard antwoord: “Spelersoproepen plaatsen wij niet omdat één nieuwe speler bij een club een probleem kan veroorzaken bij een andere club” en dat is het laatste wat wij willen veroorzaken.

Hethaagsamateurvoetbal.nl, ontstaan op 1 augustus 2005 na het verdwijnen van de Haagsche Courant, is er tenslotte voor alle clubs. Om de clubs te helpen en de aandacht te geven die de clubs verdienen en daarbij is iedere club ons even lief.

Dat was en is nog steeds het uitgangspunt en dat zal ook altijd zo blijven.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten