augustus 16, 2022

Gerard van Emmerik stopt (voorlopig) als trainer bij VELO 2

In een goed gesprek met de TC heeft Gerard van Emmerik laten weten na dit seizoen te stoppen als trainer van VELO 2. Hij gaat meer tijd besteden aan privézaken, zoals het kijken naar zijn sportende kinderen op zaterdag. 

Gerard keerde in het seizoen 2019-2020 terug op het oude nest als trainer van VELO 3. Na de samensmelting van de zaterdag en de zondag destijds, telde de selectie drie teams. 

Na een eerste succesvol seizoen schoof Gerard door naar VELO 2. Helaas gooide corona roet in het eten voor een mooie prijs. Dit seizoen staat VELO 2 op de eerste plaats in de reserve 2e klasse en is het doel om dit seizoen als kampioen af te sluiten en te promoveren naar de reserve 1e klasse. 

“Wij bedanken Gerard voor zijn inzet en vertrouwen erop dat we dit seizoen mooi en succesvol gaan afsluiten”, aldus TC lid Pascal van Eck. Gerard voegde daaraan toe: “VELO is mijn club, dus ik zal nog regelmatig langskomen, maar ik wil eerst dit seizoen succesvol afronden met een promotie voor VELO 2”. 

VELO gaat dus op zoek naar een nieuwe trainer voor het 2e elftal.  

Geïnteresseerde trainers kunnen hun CV en motivatie mailen naar r.vanasten@velovoetbal.nl 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten