v.v. Haagse Hout zoekt verzorger en grensrechter voor het 1e elftal

V.v. Haagse Hout is per direct op zoek naar een verzorger voor het eerste elftal.

Ben jij fysiotherapeut, sportverzorger, student Fysiotherapie of heb je eventueel een andere (para)medische achtergrond: Kom ons versterken! Bijscholing en/of cursussen volgen behoort tot de opties en er is ruimte voor een financiĆ«le compensatie (in overleg).

Tevens zijn we op zoek naar een grensrechter voor het eerste elftal. Heb je nog geen vaste plannen op de zaterdagmiddag maar ben je, net als wij, gek op alles wat het amateurvoetbal te bieden heeft? Laat het ons dan weten. Wij zijn van mening dat iedereen kan vlaggen die een beetje affiniteit heeft met het spel! Jong of oud, zolang je fysiek in staat bent nog met de spelers mee te lopen langs de lijn kan iedereen het met een aantal wedstrijden onder de knie krijgen.

Reageren kan via communicatie@vvhaagsehout.nl

Het eerste elftal van v.v. Haagse Hout komt uit in de 4e klasse op zaterdag.

Over het team:

Het nieuwe eerste elftal van v.v. Haagse Hout bestaat voornamelijk uit jonge enthousiaste voetballers, aangevuld met enkele ervaren krachten. Ondanks het feit dat de groep aan elkaar moest wennen werd er vlak voor de winterstop een goede reeks resultaten neergezet waardoor het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet wordt gezien.

Trainers Baris Sahin en Chris Poort zijn op zoek naar versterking in de technische staf. Zodat we samen met de spelers naast het plezier in het voetbal, het seizoen op een gezonde en sportieve wijze kunnen afronden.

Interesse in de vacature als verzorger of grensrechter? Neem dan contact op via communicatie@vvhaagsehout.nl

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten