Marco Meijer verlengt contract bij Sportclub Monster. Marc Dijkhuizen nieuwe assistent

Marco Meijer en Marc Dijkhuizen

Het eerste elftal van Sportclub Monster zal aankomend seizoen onder leiding komen te staan van Marco Meijer en Marc Dijkhuizen. Marco Meijer is reeds de afgelopen 2 seizoenen hoofdtrainer geweest bij Sportclub Monster. Met Marco is overeengekomen dat hij ook volgend jaar het eerste team van Sportclub Monster als hoofdtrainer zal begeleiden. Hieraan zal aankomend seizoen Marc Dijkhuizen aan worden toegevoegd. Hij stroomt door vanuit het 2e elftal van Sportclub Monster.

De Technische commissie en het bestuur van Sportclub Monster zijn zeer content met de continuering van beide trainers en verwachten met het toevoegen van Marc Dijkhuizen aan het eerste elftal de individuele ontwikkeling van onze jonge selectie met veel potentieel een positieve impuls te kunnen geven.

Tussen beide trainers en in goed overleg met het bestuur en TC zijn de onderlinge taakverdelingen vastgelegd. Als Sportclub Monster is er groot vertrouwen in deze ontwikkeling, we wensen Marco en Marc een plezierig en succesvol nieuw seizoen toe.

Het bestuur en TC van Sportclub Monster

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten