R.K.S.V. GDA slaat de handen ineen met nieuwe hoofdtrainer Robin den Dulk!

Het bestuur en de technische commissie van GDA heeft in de persoon van Robin den Dulk een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2022/2023 binnengehaald. Hiermee heeft GDA een goede opvolger gevonden voor de vertrekkende hoofdtrainer Ronald Paats.

Robin den Dulk is een jonge ambitieuze trainer die klaar is voor de stap naar het hoofdtrainerschap bij de senioren selectie. GDA geeft wederom een talentvolle trainer, in navolging van eerdere trainers, een kans om zijn talent bij onze club verder te ontwikkelen.

Even voorstellen:

den Dulk, geboren en getogen in het Haagsche, is 33 jaar. Samen met zijn vrouw Laura en hun dochtertje Lola wonen zij in de bloemenbuurt in Den Haag.

Robin heeft zelf altijd bij vv JAC en later bij SVC’08 gevoetbald en alle selectieteams doorlopen tot aan het tweede senioren elftal. Op de jonge leeftijd van 22 heeft hij zijn kruisband tot tweemaal toe gescheurd en kwam zijn voetbalcarrière als voetballer helaas ten einde.

Robin, het voetbaldier dat hij is, heeft om die reden het trainersvak opgepakt en heeft inmiddels al ruim 10 jaar ervaring als hoofdcoach bij SVC’08. Begonnen als trainer van de JO15-1, daarna 2 seizoenen trainer van de JO17-1 en daarna de stap gezet naar de JO19.

Zoals verwacht liet de overgang naar de senioren niet lang op zich wachten en is Robin assistent-trainer van SVC’08 1 geworden, waarna hij 2 jaar hoofdtrainer van SVC’08 2 was. Op dit moment is Robin hoofdtrainer van de jeugd onder de 23. Het seizoen 2022/2023 start hij als hoofdtrainer bij R.K.S.V. GDA.

Het bestuur en de technische commissie zijn verheugd met de komst van Robin den Dulk en hebben de overtuiging dat de eigenschappen die Robin kenmerken, zoals zijn drive en visie, GDA met een goed gevoel de toekomst tegemoet zal gaan.

Het bestuur en de technische commissie wenst Robin den Dulk veel succes bij R.K.S.V. GDA

Het Bestuur & TC van R.K.S.V. GDA

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten