Scheveningen in oefenduel ruim langs Laakkwartier (zon)

Zaterdagmiddag speelden Laakkwartier (zon) en Scheveningen eindelijk weer eens een oefenduel. Op Sportpark Laakkwartier aan de Jan van Beersstraat in Den Haag werd het na een 1-2 ruststand uiteindelijk 1-7 in het voordeel van Scheveningen.

Laakkwartier, uitkomend in de zondag tweede klasse en getraind door Roel Zandbergen, ontving zaterdagmiddag tweede divisionist Scheveningen. John Blok is nog altijd hoofdtrainer bij Scheveningen. Blok zit al sinds het seizoen 2009-2010 bij de club, van 2000-2001 tot het seizoen 2004-2005 was hij ook al eindverantwoordelijke.

Scheveningen opende na negen minuten al de score, waar eerst Barry Rog en Michael de Niet Laakkwartier-doelman Alessandro Veugelers op hun pad vonden. Het was Georni Elvilia die wel het net vond, uit een voorzet van Crescendo van Berkel kopte hij raak (0-1). De voorsprong van Scheveningen hield niet lang stand, twee minuten later was het alweer gelijk aan de Jan van Beersstraat. Karam Boukhari profiteerde optimaal van een misverstand tussen Scheveningen-goalie Sven van der Maaten en verdediger Eddie Kaffa en schoof de bal eenvoudig in een leeg doel binnen (1-1). Voor de rust nam Scheveningen weer een voorsprong, het was ditmaal Michael de Niet die zijn ploeg op 1-2 zette.

In de tweede helft liepen de gasten eenvoudig uit naar een ruime 1-7 zege. Donovan de Groot 2x, Rowdy van der Putten, Mo Ouarraki en Björn Wagenaar maakten de doelpunten.

Redactie: Haagsetopsport.nl

Foto’s: Frank van Leeuwen – Sportshoots.nl – Meerdere foto’s via SportSnap

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten