FC ‘s-Gravenzande bindt Bram Sommeling (20) langer aan zich

Bram Sommeling, een exponent van de eigen opleiding van FC ‘s-Gravenzande, maakt op 20-jarige leeftijd al twee jaar lang deel uit van het vlaggenschip van de club.

Het begin was wennen binnen de selectie, maar door zijn zeer sterke en solide indruk in de achterhoede is hij iedere wedstrijd een van de uitblinkers.

Zijn carrière begon in de JO11, waarna hij alle eerste elftallen doorliep in de jeugdopleiding van FC ‘s-Gravenzande. Door deze prestaties trok dit zelfs de aandacht van ADO Den Haag. Daardoor speelde hij zijn laatste jeugdseizoen in de JO19-1 van ADO Den Haag.

Na dit korte, maar mooie avontuur was hij vastberaden terug te keren naar zijn cluppie in ‘s-Gravenzande, met als doel om zo snel mogelijk een basisplaats te veroveren in het eerste elftal. Voor jeugdspelers/speelsters van de club kan dit een voorbeeld zijn van wat je kunt bereiken door een gezond stukje doorzettingsvermogen en altijd blijven geloven in je mogelijkheden.

Uiteraard wil FC ‘-s-Gravenzande Bram Sommeling met zijn nieuwe contract tot 2024 feliciteren. De club en Sommeling hopen van elkaar te genieten, met mooie resultaten.

Foto: FC ’s-Gravenzande

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten