Richard Middelkoop en FC ‘s-Gravenzande verlengen de samenwerking

FC ’s-Gravenzande is blij te kunnen melden dat ze met Richard Middelkoop contractverlenging tot en met seizoen 2022/2023 zijn overeengekomen.

Ondanks dat Richard onlangs een nieuwe baan heeft gekregen en zijn gezin begrijpelijkerwijs ook aandacht vraagt, ziet Richard nog steeds veel uitdagingen bij FC ‘s-Gravenzande. De gedreven trainer heeft het prima naar zijn zin en ziet nog veel potentie en perspectief bij de club en selectie, die grotendeels bestaat uit spelers uit de eigen opleiding. Helaas hebben we ook dit seizoen weer te maken met corona en kon de eerste helft van het seizoen weer niet afgemaakt worden. Met twaalf gespeelde wedstrijden staat ‘s-Gravenzande op een nette tiende plaats. Gezien de wisselvalligheid qua uitslagen, een prima prestatie met in een groot aantal wedstrijden zeven tot negen eigen opgeleide spelers in de basis. Dat Richard met zijn staf hierin een grote bijdrage heeft mag duidelijk zijn, iedere training en wedstrijd staat in het teken van ontwikkeling van de individuele speler en het team.

Hoe in deze onzekere tijd de competitie verder gaat verlopen moeten we nog afwachten, maar de club heeft er alle vertrouwen in dat er samen met Richard de beoogde ontwikkeling voortgezet kan worden.

Foto: FC ‘s-Gravenzande

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten