John Blok ook volgend seizoen hoofdtrainer Scheveningen


Het bestuur van SVV Scheveningen is verheugd om te kunnen melden dat John Blok ook volgend seizoen aanblijft als hoofdtrainer en als lid van het Voetbal Technisch Management.

John Blok en de club zijn nog altijd tevreden over de samenwerking en kiezen voor stabiliteit. Ondanks opnieuw een seizoen vol corona-beperkingen zijn er voldoende positieve ontwikkelingen en  verbeteringspotentieel bij zowel het senioren- als bij het jeugdvoetbal.

Na een succesvolle periode als speler begon Blok in het seizoen 2000-2001 als hoofdtrainer bij Scheveningen en zou dat vijf seizoenen blijven. Na een verblijf van vier jaar in de Bollenstreek bij Quick Boys en VVSB keerde hij in 2009 terug op Houtrust. Vanaf dat moment stond hij mede aan de basis van de solide en de stapsgewijze opmars die op diverse vlakken clubbreed en sportief werden gemaakt. Het huidige niveau willen alle betrokkenen minimaal proberen vast te houden en de opmars liefst nog – binnen de mogelijkheden en clubcultuur – proberen verder door te zetten.

In de hoop dat het reguliere seizoen zo snel mogelijk weer hervat en afgemaakt kan worden is met het aanblijven van John Blok in ieder geval alvast een eerste belangrijke stap richting de toekomst gezet. Hij gaat daarmee zijn veertiende seizoen op rij en zijn negentiende seizoen in totaal in bij Scheveningen, uniek in de top van het amateurvoetbal , iets waar beiden trots op kunnen zijn.

Bestuur SVV Scheveningen

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten