Technische en medische staf Honselersdijk rond voor seizoen 2022-2023

Honselersdijk is met knallend nieuws het (oude) jaar 2021 uitgegaan! De technische en medische staf van de senioren selectie is namelijk rond voor het seizoen 2022/2023. In navolging van het verlengen met trainersduo André Lourens en Jasper Steringa heeft de TC van S.V. Honselersdijk hiermee de laatste slag geslagen.

Medische staf
Om te beginnen heeft de medische staf ook voor het volgende seizoen vorm gekregen. Aangezien het bestuur en de TC meer dan tevreden zijn over de huidige vormgeving, was de intentie van de TC om te verlengen met alle leden van de medische staf.

Herstel-/conditietrainer Sjaak Brunt en verzorgsters Marina van der Meer en Patricia Gardien stonden hier gelukkig hetzelfde in en dus was de invulling snel rond. Honselersdijk is er trots op dat ze ook komend seizoen op de medische expertise van Sjaak, Marina en Patricia mogen rekenen.

Technische staf
De invulling van de technische staf was al grotendeels rond met trainers André en Jasper, maar er miste nog een belangrijk onderdeel van de staf. De post van keeperstrainer wordt al maar liefst 17 seizoenen ingevuld door Janco Koole. In de beginjaren nog gezamenlijk met Frans van Dijk, maar de afgelopen 10 seizoenen heeft Janco de keepers in zijn eentje naar een hoger niveau weten te tillen.

De TC is meer dan tevreden over de invulling die Janco geeft aan deze belangrijke functie, vandaar dat ook Janco in seizoen 2022/2023 weer actief is bij de senioren selectie.

Honselersdijk wil graag even stilstaan bij het indrukwekkende aantal seizoenen, Janco is door zijn jarenlange inzet uitgegroeid tot een waar boegbeeld in de selectie. Weliswaar voornamelijk op de achtergrond zoals Janco het zelf wenst, maar hierbij zet de club de keeperstrainer toch even in het zonnetje. Uit handen van de TC en voorzitter Erwin van der Mark heeft Janco een aardigheidje ontvangen voor zijn jarenlange inzet. Op nog vele mooie jaren vol sportieve hoogtepunten en zo vaak mogelijk “de nul”.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten