Ook 2e groep spelers geeft massaal ja-woord aan DSO

Nu het sporten vanwege het coronavirus gedwongen stil ligt, is er toch positief voetbalnieuws van sv DSO. Ook in deze voetbal loze periode maakt de technische staf van sv DSO overuren. Zij zijn zeer verheugd te kunnen mededelen, dat wederom een grote groep spelers hun ja-woord hebben gegeven voor het seizoen 2022-2023.

In de gesprekken die de technische staf voerden met de spelers, was het vooral veel complimenten over en weer. De spelers voelen zich gewaardeerd en voelen zich erkend. Wij zijn dan ook zeer blij te kunnen melden dat de volgende spelers hun ja-woord hebben gegeven voor het komende seizoen.

Nicky Kos

Jelle Boeije

Floris Boeije

Sahr Kabuta

Reza Rahimi

Diosmel Heijgen

Timo Reinhardt

Junior Basilio

Brandon Tichem, scheurde zijn kruisband in de aanloop naar het huidige seizoen. Een enorm gemis voor sv DSO, omdat Brandon tot de sterkhouders van het vorig seizoen hoorde. Brandon is geopereerd en werkt heel hard aan zijn herstel. Brandon hoopt eind maart ‘22 zijn rentree te maken in het vlaggenschip van sv DSO en heeft tevens aangegeven, graag deel uit te maken van de selectie in het seizoen 2022-2023

Met Jurdany Koster zijn de gesprekken gaande en heeft iedereen een positief gevoel over een goede afloop. Jurdany meldde zich 2 maanden geleden op sv DSO, na een aantal jaren niet te hebben gevoetbald en knokte zich in korte tijd in de basis. Er is nog een lange weg te gaan voor Jurdany, om op zijn niveau te komen, maar zowel de technische staf als Jurdany zelf, hebben er vertrouwen in.

Inmiddels krijgt de selectie van sv DSO langzamerhand vorm. Eerder werd al bekend gemaakt dat Sven Wolsheimer, Jeffrey Aarts, Wesley Vaes, Jurian Koevoets, Delano de Rooij, Daley Windhorst, Jered Badal, Tim Lamboo en Jay Weber sv DSO trouw blijven in het seizoen 2022-2023.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten