augustus 16, 2022

Jari Puister (26) is toe aan nieuwe uitdaging en verlaat na dit seizoen Quick

Keeper Jari Puister verlaat, na 6 seizoenen in de hoofdmacht te hebben gespeeld van Quick, aan het eind van het huidige seizoen de club aan Nieuw Hanenburg.

De 26-jarige doelman heeft met Quick verschillende successen beleeft. In zijn eerste jaar direct de promotie van de hoofdklasse naar de 3e divisie, waar Quick nog steeds in speelt. Ook het behalen van de nacompetitie voor promotie naar de 2e divisie en de onderlinge wedstrijden tegen HBS waren hoogtepunten tijdens zijn verblijf bij Quick.

Puister heeft een fantastische tijd gehad bij Quick, maar is toe aan de volgende stap en een nieuwe uitdaging. Zijn ambitie om ooit nog een stapje hoger te spelen heeft hij nooit onder stoelen of banken gestoken, maar de corona tijd heeft daarin niet meegewerkt.

Puister gaat zich de komende tijd oriënteren welke clubs zich bij hem melden en in welke nieuwe omgeving hij de uitdaging zal aangaan.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s: Marcel de Kler (Quick)

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten