Resultaten oefenvoetbal afgelopen weekeinde

Ook dit weekend werd er weer geoefend. Maar ditmaal stonden er slechts twee oefenwedstrijden op het programma, beide op zaterdag 18 december.

Sportclub Monster ontving zaterdag op het eigen sportpark MVV’27 uit Maasland. De thuisploeg boekte een nipte overwinning: 2-1. De gasten uit Maasland namen brutaal de voorsprong door een doelpunt van Dennis Louter: 0-1. De tweede helft boog Sc Monster de achterstand om in een 2-1 zege. Jordi van Maanen zorgde voor 1-1. Vlak voor tijd kreeg de thuisclub een strafschop en moest Bret Rhijnsburger (MVV’27) er met een rode kaart van af. Ruben de Groot faalde niet vanaf elf meter en bepaalde de eindstand op 2-1 in het voordeel van Sc Monster.

ADO Den Haag O21 oefende tegen FC Den Bosch O21, ook op zaterdag. Het werd een ruime overwinning voor ADO Den Haag: 5-0. Aimane El Karicha (2), Nino Noordans, Nick Broekhuizen en Faissel Zefri waren trefzeker voor de thuisploeg.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto: Archieffoto van een duel van ADO Den Haag O21 tegen DSO

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten