Bex beveiliging sluit partnerschap met Hethaagsamateurvoetbal.nl, Haagsetopsport.nl en Sportsignaal

Rene Baggerman op de tribune bij ADO (foto Linkedin)

Sinds 2005 zijn wij met Hethaagsamateurvoetbal.nl actief in de Haagse amateurvoetbalwereld. De eerste in de regio, de enige die zich alleen richt op het amateurvoetbal. De afgelopen jaren hebben we flink uitgebreid, hebben we een flink aantal bedrijven aan ons weten te binden en hebben we ook onze activiteiten uitgebreid. Met Sportsignaal ging voor ons een lang gekoesterde wens in vervulling en dat het programma groeit en steeds beter wordt is het gevolg van het enorme aantal vrijwilligers dat ons iedere week weer wil helpen.

Nadat we in een eerder stadium Asta Casino hebben weten te enthousiasmeren haar naam aan Sportsignaal te verbinden kunnen we met ongelooflijk veel trots melden dat Bex beveiliging heeft besloten Sportsignaal, Hethaagsamateurvoetbal.nl en Haagsetopsport.nl te ondersteunen. We zijn hier ongelooflijk blij mee omdat Bex Beveiliging een naam is die in het Haagse onlosmakelijk is verbonden met voetbal in het algemeen en ADO Den Haag in het bijzonder. Wij stelden directeur Rene Baggerman een aantal vragen die hij zeer enthousiast beantwoordde.

Rene, Allereerst ontzettend bedankt dat je de naam van je bedrijf aan onze websites en Sportsignaal hebt verbonden. Hoe gaat het met je?

Met mij gaat het goed zowel qua gezondheid alsmede ondernemend.

Hoe gaat het met BEX beveiliging exclusief?

Met het bedrijf gaat het prima en na ruim 20 jaar als bedrijf bestaansrecht kunnen we stellen dat we inmiddels tot de gevestigde orde horen binnen de regio Den Haag

Corona hakt er overal flink in, heeft dit gevolgen gehad voor jouw bedrijf?

Corona heeft zeker gevolgen gehad, met bestaande opdrachtgevers hebben wij de pandemie goed doorgenomen en onze werkzaamheden aangepast daar waar nodig. Tegelijkertijd heeft het ook nieuwe kansen opgeleverd welke wij met beide handen hebben aangegrepen en kunnen wij stellen dat de pandemie ons qua werk meer omzet heeft opgeleverd dan voor Corona. Kortom wij zijn de gelukkigen die middels kwaliteit en creativiteit de werkzaamheden hebben kunnen verruimen.

Kun je onze lezers kort uitleggen hoe het bedrijf is ontstaan en welke ontwikkeling qua dienstverlening jullie hebben doorgemaakt?

Het bedrijf is ontstaan in 2000, opgebouwd door 2 personen ( waarvan ik er 1 ben ). De beveiligingsbranche was al bekend voor ons daar wij werkzaam waren bij een ander bedrijf in deze branche. Na vooral eerst in het Haagse werkzaam te zijn geweest zijn we na 2005 ook verder in de regio Zuid Holland met opdrachten aan de slag gegaan. Inmiddels werken er ongeveer 75 personen in onze organisatie. De dienstverlening beveiliging is de laatste jaren verder ontwikkeld en is met name hospitality een belangrijk onderdeel geworden van onze dienstverlening. Wij noemen dat ook wel de beveiliger + ( dus meer dan alleen beveiligen.)

Je bent al jaren verbonden aan ADO Den Haag, wat heb jij met sport in het algemeen en ADO Den Haag in het bijzonder?

Heel mijn leven bestaat uit sport en met name begonnen met voetballen op een redelijk niveau. Na mijn voetballoopbaan, het bekende vervolg, trainer worden tot aan voorzitter van de Delftste club DHC.  Bij ADO ben ik binnengekomen in 1996 in het Zuiderpark en werd gegrepen door de sfeer aldaar en heb dit niet meer losgelaten. Voor mijn business ook belangrijk omdat ik daar vele collega ondernemers ontmoet en mijn netwerk dus vergroot.

Hoe kijk jij aan tegen de sport in de regio Haaglanden?

Heel normaal, zoveel mogelijk sporten voor iedereen als dit kan en vooral blijven stimuleren. In het Haagse zijn er veel verenigingen en met name de druk op deze verenigingen is groot door een tekort aan vrijwilligers. Ik hoop dat deze druk niet groter wordt waardoor er verenigingen komen te verdwijnen.

Wat zijn op dit moment de plekken binnen je organisatie waar je mensen zoekt?

Wij zijn altijd op zoek naar beveiligers met de juiste diploma’s maar vooral met de juiste mentaliteit en niet vergeten vooral enthousiasme.

Waar kunnen mensen zich melden als ze geïnteresseerd zijn in werken bij BEX?

www.bexbeveiliging.nl  https://www.linkedin.com/company/bex-beveiliging-exclusief-b.v.

Rene, we willen je nogmaals bedanken voor je ondersteuning en je mooie en fijne feestdagen wensen en dat 2022 net zo succesvol en gezond als 2021 mag worden.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten