Overzicht gespeelde oefenwedstrijden zaterdag 11 december 2021

Op zaterdag 11 december werden er in de regio diverse oefenwedstrijden afgewerkt. Zie hieronder het overzicht van de gespeelde duels.

Die Haghe – UVS 1-7
Eersteklasser Die Haghe kreeg op eigen veld een pak slaag van tweedeklasser UVS uit Leiden: 1-7. Voor UVS waren Jim Brugman (2), Thijs de Roy van Zuydewijn, Boy Tetteroo, Sven verlaan, Raul Dubbeldeman en Lars Verlaan trefzeker.

VVSB (zon) – TOGB (zon) 2-1
Zondag hoofdklasser TOGB uit Berkel en Rodenrijs ging op bezoek bij Derde Divisionist VVSB (zon) nipt onderuit: 2-1. Na ongeveer een kwartier spelen kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong. Kort daarna zette Guus Steerneman TOGB (zon) vanaf elf meter weer naast VVSB (zon): 1-1. Ruim een kwartier voor tijd pakte de thuisploeg alsnog de overwinning: 2-1.

DSO – DWO 4-0
Tweedeklasser DSO en derdeklasser DWO maakte van het “vrije” weekend gebruik door een oefenderby te organiseren. De Bentwoud bewoners bleken een maatje te groot voor de Westerpark club: 4-0. Timo Rijnard, Florus Beije, Tim Lamboo en Joren Zijlstra scoorden voor DSO.

HVC’10 – Quick O23 5-2
HVC’10 heeft het oefenduel met het O23 elftal van Quick gewonnen: 5-2. Dave Kram (2), Badr Ben Mohanmed, Daniël Storm en Mitchell Bouwhuis waren trefzeker namens de thuisploeg.

HMSH (zon) – KMD 1-3
KMD heeft knap weten te winnen bij zondagclub HMSH: 1-3. Voor KMD waren Dylan Groen, Boy Verwoerd en Tycho Wentink trefzeker.

GDA – RAS Gestaakt bij een 2-0 tussenstand
De oefenwedstrijd GDA – RAS werd na een uur spelen gestaakt bij een tussenstand van 2-0 in het voordeel van de thuisploeg. Samir Ben Omar en Noa Schoenmaker scoorden voor GDA.

Westlandia (zat) – SC Monster 1-3
Westlandia (zat) startte goed en nam door een doelpunt van Vince Olsthoorn een 1-0 voorsprong. De tweede helft was voor de gasten. Jurgen Warbout (2) en Ramon Bruers bezorgden SC Monster uiteindelijk een prima 1-3 overwinning.

FC ’s-Gravenzande – Nieuwenhoorn 5-1
Zaterdag hoofdklasser FC ’s-Gravenzande oefende zaterdagmiddag thuis tegen eersteklasser Nieuwenhoorn uit Hellevoetsluis: 5-1. Bij rust stond de thuisploeg al met 3-0 voor door doelpunten van Patrick Triep (2) en Frank Broos. In de tweede helft was het Nieuwenhoorn dat als eerste doel trof: 3-1. Yuri Westhoff en Patrick Triep maakte het uiteindelijk kundig af voor ’s-Gravenzande: 5-1.