Sportsignaal blikt terug met Sjaak Polak, Bas Steffens en Arie van der Padt. Luister de interviews terug.

Sportsignaal zond afgelopen zondag 12 december uit. Tijdens de legendarische race van Max Verstappen was Vyron Verkijk in de studio om terug te blikken op het eerste gedeelte van de competities die in allerlei sporten zijn gespeeld waaronder het voetbal.

HBS kende een wisselvallige start van de competitie. De ploeg van Bas Steffens won weliswaar de eerste wedstrijd maar daarna werden er, ondanks het prima voetbal van de ploeg, te weinig punten behaald. Nadat bekend werd dat de wegen van Steffens en HBS na dit seizoen gaan scheiden zette de ploeg een serie neer van 10 punten uit 4 wedstrijden. Hoe Bas terugkijkt op het eerste deel van de competitie kwam uitgebreid aan bod. Luister het interview met Bas Steffens terug via:

Na Bas Steffens kwam Arie van der Padt aan het woord. Van der Padt is sinds deze jaargang hoofdtrainer bij DHC en zijn ploeg doet mee om de bovenste plekken. Net als bij ADO was het bij DHC erg onrustig, met name in de bestuurskamer. Even werd zelfs gevreesd voor het voortbestaan van de club. Van der Padt ging echter ‘gewoon’ door en gaat dit jaar voor een prijs met zijn ploeg. Luister het interview terug via:L

Als laatste kwam Sjaak Polak aan het woord. SJaak doet het ook dit jaar weer prima met de ADO vrouwen ondanks dat zijn ploeg weer een groot aantal talenten zag vertrekken. SJaak stoomde een nieuwe vechtmachine klaar die met de week beter gaat voetballen en afgelopen weekend een mooie 4-2 overwinning boekte tegen Excelsior Rotterdam. Hoe tevreden Sjaak is en wat er beter kan de komende periode, het komt allemaal ter sprake. Luister het interview terug via:

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten