TOGB (zon) wint in oefenduel ruim van Den Hoorn

Zondag 5 december oefende hoofdklasser TOGB op eigen veld tegen eersteklasser Den Hoorn: 6-1.

TOGB (zon) was zondagmiddag duidelijk een maatje te groot voor Den Hoorn. De thuisploeg zegevierde met maar liefst 6-1. Bij rust leidde de ploeg uit Berkel en Rodenrijs al met 3-1. Guus Steerneman en Sven Paternot zette TOGB (zon) op een 2-0 voorsprong. Den Hoorn deed daarna via Thomas Bouwer iets terug: 2-1. Maar voor de rust bracht Guus Steerneman met zijn tweede treffer van de middag de marge weer naar twee: 3-1.

In de tweede helft maakte de thuisploeg er nog drie. Twan Verdel, Michel van der Elst en wederom Guus Steerneman waren trefzeker namens TOGB (zon).

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto: Archief

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten