Uitslagen oefenwedstrijden zaterdag 4 december 2021

Westlandia (zon) – FC Skillz 5-1

Zondag Derde Divisionist Westlandia heeft in een oefenwedstrijd met 5-1 gewonnen van zaterdag derdeklasser FC Skillz. Desley Brandsen, Kai Verbeek, Mohaned Osman, Hidde Arend en Lennart Pauwe namen de doelpunten van Westlandia (zon) voor hun rekening. Virgillio Hagens was trefzeker namens de gasten.

MSV’71 – Forum Sport O23 5-1

MSV’71 oefende zaterdag 4 december thuis tegen het O23 elftal van het Voorburgse Forum Sport: 5-1. De doelpunten van de thuisploeg werden gemaakt door Mohamed Rasuli (2), Joel Meijnckens (2) en Arno van Zweden. Voor Forum Sport scoorde Mick van Leeuwen.

PGS Vogel – HPSV 7-7

De oefenwedstrijd tussen zaterdag vierdeklassers PGS Vogel en HPSV was een bizarre: 7-7. PGS Vogel zat al gauw op rozen, nadat het op een 4-0 voorsprong was gekomen. Max de Bruijn (2), Pascal Boy en Moncif Hakmaoui waren de doelpuntenmakers. Vervolgens liet de thuisploeg HPSV terug komen tot 4-4. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een bizar 7-7 gelijkspel. De laatste drie doelpunten van PGS Vogel kwamen op naam van Glenn Plum (2) en Rik van de Graaf.

SV Houtwijk – RKAVV O23 0-4

Zaterdag vierdeklasser Houtwijk kwam in de beginfase nog aardig mee met het O23 elftal van RKAVV. Maar uiteindelijk moest de ploeg van trainer Richard Douw toch haar meerdere erkennen in de tegenstander: 0-4. Voor RKAVV waren Faysel Kocaman (2), Bill Orifa en Miki Akarsu trefzeker.

HVC’10 – SC Monster 2-1

Zaterdag tweedeklasser HVC’10 heeft zaterdag 4 december de oefenwedstrijd tegen zaterdag derdeklasser Monster met 2-1 gewonnen. Voor HVC’10 waren Dave Kram en Mitchell Bouwhuis trefzeker. Riley van der Hoeven maakte een doelpunt voor Monster.

Westlandia (zat) – Verburch 3-0

Westlandia (zat) en Verburch speelden zaterdag 4 december tegen elkaar in het kader van de Flynth Westland Cup. De thuisploeg won met 3-0 door doelpunten van Yordi van Beek (2) en Lars v/d Berg. Westlandia (zat) bekert door deze overwinning dus verder.

VV Lyra – VV Maasdijk 1-3

Maasdijk heeft zaterdagmiddag in de Flynth Westland Cup Lyra verrast: 1-3. Jari van Dijk scoorde de enige treffer voor de thuisploeg. Jack Gardien, Stef Bruinen en Kevin van den Berg scoorden voor Maasdijk.

Overige uitslagen oefenwedstrijden zaterdag 4 december 2021:

BSC’68 – Ariston’80 Afgelast vanwege het slechte weer
ADO Den Haag O21 – FC Lisse 4-2
XerxesDZB – SV Nootdorp 2-1
Naaldwijk – VVOR Afgelast vanwege het slechte weer
DSO – RKDEO 4-4

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten