FC Westland heren winterkampioen?

De heren van FC Westland wonnen ook de 7e wedstrijd op rij en gaan zo zonder puntverlies de gedwongen winterstop in. Er resteerden voor FCW nog 3 wedstrijden in de 1e periode. Waaronder de wedstrijd tegen ZVV Den Haag 2, zij nemen de 2e plek in met 15 uit 5 wedstrijden.

Afgelopen vrijdag speelde FC Westland zonder publiek tegen Zuid West Den Haag. Wellicht dat het gebrek aan toeschouwers de ploeg van coach James Dhanai niet echt kon motiveren er een show van te maken. Tegen de nr.5 ZWDH speelde FC Westland plichtmatig, het straalde wel zelfvertrouwen uit dat het goed zou komen. Na een snelle 0-1 wist FCW steeds aan de goede kant van de score te staan. Halverwege stond er een 3-1 voorsprong, ZWDH wist met 3-2 en 4-3 het nog even spannend te maken maar daarna zorgde FC Westland weer voor een grotere marge met uiteindelijk een 6-4 overwinning. Opgemerkt moet worden dat keeper Barry Botman ook nog vele malen de ZWDH aanvallers de baas was. Rafik el Osrouti,Mounir Faloun en Nabil Hadui scoorden allen 2 maal.

Voor FC Westland afwachten of dan volgend jaar op 10 januari de competitie weer hervat kan worden. FCW moet dan op bezoek bij het laaggeklasseerde FC Maense.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten