Houtwijk wint oefenduel van VELO O23

Houtwijk en Velo oefenden afgelopen dinsdag 16 november tegen elkaar. In een leuke wedstrijd, met een 0-0 ruststand, brandde het duel na rust volledig los.

Houtwijk speelde een prima eerste helft maar miste flink wat kansen. Na rust lukte het de ploeg van Richard Douw wel. Na de 1-0 door Sinan Ocal maakte Kadir Narsen er 2-0 van. VELO beet van zich af en maakte de 2-1. Rico de Haas (overgekomen van Vuc) maakte na lang blessureleed zijn debuut en bekroonde zichzelf en de ploeg gelijk met een mooie goal wat de 3-1 voorsprong voor Houtwijk betekende.

Tevens maakte Diego Wille zijn debuut en scoorde de 4-1 voor Houtwijk.

In de laatste fase van de wedstrijd werd er veel gewisseld wat het spel niet ten goede kwam. Twee onoplettendheden van Houtwijk in de laatste minuten zorgden voor de eindstand op 4-3 voor Houtwijk.

Een leuke en sportieve pot met twee ploegen die aan elkaar gewaagd waren en onder leiding van de uitstekende scheidsrechter Martin Hooyer.