augustus 16, 2022

Laakkwartier stunt tegen TOGB (zon) in de KNVB Beker

Zondagtweedeklasser Laakkwartier heeft zondag 14 november voor een stunt gezorgd in de tweede ronde van de KNVB Beker. De ploeg van trainer Roel Zandbergen, dat in de competitie allesbehalve soepel draait, schakelde hoofdklasser TOGB (zon) uit.

De wedstrijd begon direct fel en dat resulteerde in een snelle rode kaart voor TOGB (zon). De Amerikaan Conor Coward ging alleen op de doelman van TOGB (zon) af en werd daarbij gehinderd door Kjell Scheers. De scheidsrechter kon niets anders doen dan de verdediger van TOGB (zon) met rood wegsturen. De vrije trap die hieruit volgde, leverde niets op voor Laakkwartier.

Even later leverde een volgende vrije trap wel een doelpunt op voor de gasten uit Den Haag. Het was Karam Boukhari die het stuk de kruising injoeg: 0-1. Lang duurde de vreugde niet voor Laakkwartier. Uit een corner kwam de thuisploeg kinderlijk eenvoudig langszij: 1-1. Tot overmaat van ramp kwam Laakkwartier uit een strafschop zelfs 2-1 achter. Vlak voor rust maakte Laakkwartier een belangrijk doelpunt. Een steekpass van Karam Boukhari bereikte Conor Coward, die beheerst afrondde: 2-2.

In de tweede helft meteen een flitsend Laakkwartier. Allereerst zette invaller Brahim Karoumi Laakkwartier op een 2-3 voorsprong, waarna Conor Coward er met zijn tweede van de middag zelfs 2-4 van maakte. Een eigen doelpunt van Rafiq Brahim bracht de spanning weer terug in de wedstrijd: 3-4. Na heel veel blessuretijd, waar dit vandaan kwam weet niemand, trok Laakkwartier de zege over de streep.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto: Archief

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten