Vrouwenvoetbal SV Wippolder haalt met Demi Stellingwerf ervaren selectietrainster binnen!


Demi Stellingwerf is aangetrokken als selectietrainster bij SV Wippolder. Ze zal de MO19-1 gaan trainen en samen met andere trainers zich ook bezighouden met de MO17-1 en andere, nieuw te vormen meidenteams.

Demi heeft voetbalervaring opgedaan bij clubs als Barendrecht, DSVP, Lyra en Wippolder. Daarnaast is Demi al jarenlang techniek trainster bij de voetbalschool van Dwight Blackson in Rotterdam en heeft ze veel diploma’s op zak.

Demi en haar familie zijn overigens geen onbekenden bij de club, haar vader is een echte Wippolderman o.a. als ondersteuning van de het eerste elftal.

Demi begon haar voetbalcarrière bij Wippolder en keert nu na vele voetbal- en trainingservaringen rijker terug bij haar oude club.

We zijn allemaal erg enthousiast en wensen Demi veel plezier en succes bij Wippolder!

Wippolder is mooie stappen aan het maken om het vrouwenvoetbal verder op de kaart te zetten. We zijn nog op zoek naar meiden van 13 t/m 15 jaar om het nieuwe MO17-1 team aan te vullen! Maar uiteraard ook in de andere leeftijdscategorieën is iedereen welkom.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten