Svc’08 heeft zijn selectie versterkt met 5 spelers

Svc’08 heeft zich kunnen versterken voor volgend seizoen met de volgende spelers:

Wesley Storm (Westlandia)   Wesley is de opvolger van doelman Joey Vos die is vertrokken naar Den Hoorn.  Wesley die met teams als fc lisse en jong ado den haag de nodige divisie ervaring heeft opgedaan is met zijn gedrevenheid en ambitie een welkome aanvulling voor de selectie  

Jordy de Bruin
(svv scheveningen)  
Terug van weggeweest Jordy de Bruin.  Jordy vertrok vorig seizoen naar zijn oude liefde Svv Scheveningen. Door de corona heeft hij zich jammer genoeg nooit kunnen laten gelden bij de ploeg van John Blok.  Door een blije verandering in zijn privéleven kan hij niet meer de tijd vinden om tweede divisie voetbal te spelen. Dat hij nu terugkeert bij Svc’08 juichen we geweldig toe. Met zijn ervaring en leiderskwaliteiten geeft hij een echte kwaliteitsinjectie binnen de selectie.   

Railyson Roosberg (HBS)  
Broertje van selectie lid Ronald Roosberg. Komt over van het HBS onder 23 jaar team. Jongen met een fijne persoonlijkheid. Kan zowel in de verdediging en middenveld uit de voeten. Fysiek sterk en bijna 2 meter lang.. Hij gaat de strijd aan om een plek te verdienen in de basis.   

Jesse Spaans (Quick)  
Voor Jesse is de cirkel rond.  Begonnen in de jeugd van Svc’08 werd hij snel opgepikt door het hoog spelende jeugd van quick. Via quick belandde Jesse bij Ado den Haag waar hij tot en met de jo19 altijd op eredivisie niveau heeft gespeeld. Dit seizoen sloot hij aan bij het talentvolle team van quick o21.  Jesse is een op techniek spelende speler die altijd de voetballende oplossing zoekt. Hij is de speler die wij als vereniging het liefste zien komen. Jongen met een grote band met de club en talentvol. We zijn zeer blij met zijn komst naar de club.   

Coen Soonieus (Quick)  
Talentvolle 19 jarige back met ambitie Technisch goed onderlegd.  Jongen die de strijd aangaat en geloofd in zijn kans om een basisplaats af te dwingen.  Heeft veel vrienden op Svc’08 voetballen. Een spelers die perfect past binnen onze vereniging.   

Naast doelman Joey Vos(den Hoorn) hebben ook spits Jeroen Meefout (Geëmigreerd naar de USA) Fabian Toet (Werk vertrokken naar Svv Scheveningen 4) en Frans Tetteroo (sv Loosduinen) de club verlaten en we wensen ze heel veel succes. 

De overige spelers blijven Svc’08 allemaal trouw   Svc’08  is klaar voor het seizoen 2021/2022 waar de club mee wilt gaan strijden voor de bovenste plekken en waar de club ook gaat beginnen met een onder de 23 jaar team in de A categorie.   

Op naar een Corona vrij voetbalseizoen!. 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten