ZVV Den Haag krijgt een tik op de kin

De mannen van ZVV Den Haag ontvingen afgelopen vrijdag White Stones uit Egmond aan zee.
Een team die een paar plaatsen onder ZVV stond. ZVV begon mat aan de wedstrijd en kreeg binnen een minuut de 0-1 om de oren. Den Haag zette een tandje bij en herstelde de schade 1-1 door Raymilio Delba. Met een schitterende aanval kwam ZVV aan de leiding met 2-1 en Karam Boukhari was het eindstation. De mannen uit Den Haag kregen zat kansen om de score uit te breiden maar lieten deze liggen. White Stones herpakte zich en maakte 2 doelpunten op rij en we gingen rusten met een 2-3 achterstand.

Na rust een effectief White Stones en maakte met een snelle counter gelijk de 2-4. ZVV kwam nog op 3-4 door Hamza Boukhari maar White Stones had gelijk hun antwoord klaar 3-5. ZVV probeerde nog wel aan te zetten en kregen nog wel wat kansen maar de mannen uit Egmond aan Zee waren veel effectiever met de kansen  en liepen uit naar 3-9. De eindstand werd uit eindelijk 4-10. De 4-9 van Raymilio Delba was enkel voor de statistieken.

Een zware klap op de kin voor de mannen van Gerald Baars. De voetjes staan weer op de vloer want voor onderschatting in de eredivisie is geen plaats. Samen hard werken voor een goed resultaat is het enige wat telt op dit moment.

As Vrijdag 12 november thuis tegen Tigers Roermond is de eerste kans om zich te revancheren van deze toch wel blamage.

Foto: Archief

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten