Wilhelmus nipt onderuit tegen VFC (zat) in de nederlaagserie om de Solon Advocaten Elite Cup

Wilhelmus verloor van de week de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding ruim van ADO Den Haag O21: 0-4. In het tweede voorbereidingsduel, tegen VFC (zat) om de Solon Advocaten Elite Cup, werd er eindelijk gescoord maar weer niet gewonnen.

VFC (zat) startte zaterdag in de hitte prima aan het duel met Wilhelmus en stond na twintig minuten voetballen al met 0-2 voor. In de 22e minuut deed Wilhelmus iets terug via Nick Hendrikse: 1-2. Binnen vijf minuten na rust maakte VFC (zat) er 1-3 van en leek de wedstrijd gespeeld. Wilhelmus kon nog eenmaal iets terug doen via wederom Nick Hendrikse: 2-3. Maar daar bleef het zaterdagmiddag ook bij.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl