augustus 16, 2022

Wilhelmus zoekt assistent-scheidsrechter voor het eerste elftal

Na jarenlang trouwe dienst heeft Evert Wagter besloten om te stoppen als assistent-scheidsrechter van het eerste elftal van Wilhelmus. Evert heeft deze functie met veel passie en enthousiasme ingevuld en daar is Wilhelmus hem zeer erkentelijk voor.

Voor komend seizoen is Wilhelmus derhalve op zoek naar een assistent-scheidsrechter voor het eerste elftal welke uitkomt uit in de 2e klasse en die zijn wedstrijden op zaterdag speelt. In de functie ben je tijdens wedstrijden verantwoordelijk voor het assisteren van de KNVB-scheidsrechter.

Ben of ken jij een vrijwilliger die het leuk vindt om onderdeel uit te maken van de staf van het eerste elftal en op niveau ervaring op te doen als assistent-scheidsrechter? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Belangstelling? Meld je dan bij Peter van der Deijl. Dit kan via fm@vvwilhelmus.nl of telefonisch via 06 – 43 28 29 18.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten