januari 26, 2022

Full Speed zoekt verzorger voor de A zelectie

Verzorger bij Full Speed; een onmisbare schakel voor succes
Als verzorger bij D.S.V. Full Speed vervul je een superbelangrijke taak. Fitte en gezonde spelers maken in het veld het verschil. Blessures willen we natuurlijk het liefst voorkomen, maar gebeuren toch. Tijdens wedstrijden, maar ook bij de training.

Door goede begeleiding en snelle hulp wordt vaak erger voorkomen. Daarvoor zoeken we jou!

De functie
De A-selectie van Full Speed zoekt een enthousiaste verzorger (m/v) voor het 2e elftal voor het seizoen 2021/2022.

Het gaat in elk geval om de medische begeleiding van dit elftal op de wedstrijddagen (zondag). Als je daarnaast op één van de trainingsavonden (dinsdag/donderdag) beschikbaar bent, vinden we dat geweldig maar dit is niet verplicht.

Wat vragen we van je?
We zoeken kandidaten die zijn opgeleid of in opleiding zijn, op het gebied van sportmassage of fysiotherapie. Verder ben je enthousiast, sociaal vaardig en vind je het vooral leuk om met mensen om te gaan.

Wat zetten wij ertegenover?
Wij bieden op de eerste plaats een vergoeding voor de werkzaamheden. Maar ook een medische ruimte voor de verzorging. En het allerbelangrijkste is misschien wel dat je er een gezellige vereniging bijkrijgt, die veel activiteiten met en voor de A-selectie biedt.

Interesse?
Als dit jou een leuke uitdaging lijkt, neem dan contact op met Peter van Dam, Bestuurslid Voetbalzaken via onderstaande knop Ik heb interesse.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten