Westlands elftal speelt 23 juli tegen Westlandia (zon)

Hoofdtrainer Barry de Man heeft als opvolger van Johan Voskamp zijn eerste selectie samengesteld voor de wedstrijd tegen de zondag formatie van RKVV Westlandia, het komend seizoen actief in de vierde divisie. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 23 juli, aanvang: 14.30 uur, op sportpark De Hoge Bomen in Naaldwijk. De toegang van deze wedstrijd is gratis. De wedstrijd staat onder leiding van Rob Wassink en zijn assistenten zijn Remco van de Hul en Arend van de Laar. Het is dit jaar helaas de enige wedstrijd van het Westlands Elftal.

Barry de Man wordt geassisteerd door Marko van der Knaap en Rob Klop. Hij vervangt de zieke Wim Lentz. Keeperstrainer is Dick Bos.

Donderdagavond 14 juli is de selectie gestart met de voorbereidingen op deze wedstrijd. Met nog een kleine groep spelers, door vakanties ontbraken er nog een aantal, waaronder ook trainer Barry de Man, werd er eerst met elkaar kennis gemaakt en vervolgens volgde een lichte training. Op  19 en 21 juli vinden er ook nog trainingen plaats op het complex van Westlandia in Naaldwijk.

    De samenstelling van de volledige selectie luidt als volgt:
    Rick Boers, Frank Broos, Twan van Meerten en Angelo Zwirs (FC ’s-Gravenzande), Steyn de Bruijn en Tom van Veen (Honselersdijk), Jorn Groothuizen en Kay van den Bos (HVC’10), Dylan Arbouw (KMD), Nick van Vliet (Maasdijk), Bret Rhijnsburger (MVV’27), Jeffrey Wubben (Naaldwijk), Sean van der Stap (Quintus), Jurgen Warbout en Laurens Kooren (SC Monster), Robin Zwartjes
    (SV Den Hoorn), Daan van Rossum en Ramon Ripson (VELO, Joery Verbeek (Verburch), Jari Duijvestijn en Lars van den Berg (Westlandia zat.), Desley Bransen en Mark van der Zalm (Westlandia (zon).

    Frank Broos en Twan van Meerten (FC ’s-Gravenzande) haakten af voor de wedstrijd wegens vakantie, net als Robin Zwarjtes van SV Den Hoorn. Dylan Arbouw komt ook niet in actie. Hij is bij KMD gestopt met selectie voetbal.
    Tekst en foto’s: Dick Hartman

    Deel dit artikel met anderen:

    Laatste berichten