ADO Den Haag versterkt het middenveld met Jordy Wehrmann

ADO Den Haag huurt Jordy Wehrmann voor tenminste één jaar van FC Luzern. De 23-jarige middenvelder sluit vanaf maandag aan als ADO Den Haag op trainingskamp gaat. 

De in Den Haag geboren en getogen Wehrmann doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord. In het seizoen 2019/2020 maakte Wehrmann, destijds op huurbasis voor FC Dordrecht, al de nodige speelminuten in de Keuken Kampioen Divisie. Afgelopen seizoen kwam Wehrmann tot 36 wedstrijden voor FC Luzern dat uiteindelijk op een 9de plek eindigde in de Zwitserse Super League. 

Wehrmann kijkt uit naar een nieuwe uitdaging in Den Haag. ”Gek dat het voelt als thuiskomen terwijl ik niet eerder voor deze club heb gespeeld. Ik kijk ernaar uit om te spelen voor de club en de stad waar ik vandaan kom. ADO Den Haag hoort thuis op het hoogste podium en ik zal er alles aan doen om daar mijn steentje aan bij te kunnen dragen. 

Technisch manager, Daryl Janmaat ”Met Wehrmann halen we een belangrijke versterking voor ons middenveld in huis. Afgelopen seizoen heeft hij veel westrijdminuten mogen maken op het hoogste niveau van Zwitersland. Wij zijn ervan overtuigt dat hij een  belangrijke bijdrage kan leveren in de doelstelling om met ADO Den Haag terug te keren naar het hoogtste niveau.

Bron ADO Den Haag/foto Angelo Blankenspoor

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten