januari 26, 2022

Raymond Krens, trainer 2e elftal SV Loosduinen

De T.C. van Sv Loosduinen is verheugd te melden dat Raymond Krens bereid is gevonden om komend seizoen het trainerschap van het 2e selectie-elftal op zich te nemen, zo staat op de website van de club te lezen.

De 43-jarige (over 3 weken wordt hij 44) Raymond Krens is geen onbekend gezicht binnen de vereniging. Integendeel, hij is al 37 jaar lid van S.V. Loosduinen en heeft ook in de selectie gevoetbald tot dat een kuit-, scheen- en enkelbreuk hem belette om verder selectievoetbal te spelen.

Raymond is trainer geweest van de A- en B-jeugd en krijgt komend seizoen een selectie-elftal onder zijn hoede dat voornamelijk uit jonge spelers zal bestaan.

De club sluit het bericht af door Raymond heel veel succes voor komend seizoen te wensen als trainer van het 2e selectie-elftal.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten