Video|RKDEO wint van Oliveo en pakt de titel in de Delftse Beloftencompetitie

In een boeiende en spannende wedstrijd het RKDEO met 1-2 gewonnen van Oliveo en daarmee de Rodi Media Delftse beloftencompetitie gewonnen. Onder het toeziend oog van een flink aantal toeschouwers was het RKDEO dat via de grote man van de avond, Nordin Maghnouji, de 1-0 maakte na 22 minuten. RKDEO speelde fris en Oliveo had moeite echt een vuist te maken in die fase van de wedstrijd.

De rust werd met 1-0 bereikt en voor met name Oliveo was er werk aan de winkel.

Oliveo kwam beter uit de startblokken, drong RKDEO iets terug maar de ploeg uit Nootdorp bleef gevaarlijk. In de 60e minuut een prachtige aanval die wederom door spits Nordin Maghnouji in het doel werd gewerkt. 2-0 en de wedstrijd leek beslist.

Niets was minder waar, Oliveo zette aan en kreeg kansen. Uit een van die kansen was het Sem van Venrooij die de 1-2 binnentikte. De wedstrijd was weer helemaal open. Oliveo drong aan, opportunistisch voetbal voerde de boventoon. Het kreeg ook kansen maar in de 99e minuut floot de scheidsrechter voor het einde en kon RKDEO de beker omhoog houden.

David Dilling maakte een prachtige samenvatting van het duel.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl