Audio| Sporttribune in gesprek met Fred Zwaan, trotse voorzitter Vredenburch. “Vredenburch groeit weer mede dankzij het ongelooflijk goede werk van het vorige bestuur”

Links Fred Zwaan de nieuwe voorzitter naast de vertrokken voorzitter Erik van Naerssen

Sporttribune sprak afgelopen woensdag met de nieuwe voorzitter van Vredenburch, Fred Zwaan. Zwaan volgde Erik van Naerssen op die na twee termijnen van 4 jaar zich niet meer verkiesbaar stelde.

Sporttribune sprak met Zwaan over de mooie dingen van het voorzitter zijn, de valkuilen waar je voor op moet passen maar bovenal, het genieten van het verenigingsleven. Dit verenigingsleven was in vroeger jaren een van grote krachten van de Rijswijkse club en Fred ziet dat weer terugkeren.

“Trots dat ik onderdeel mag zijn van deze mooie club die dankzij het vorige bestuur ondanks corona er goed voorstaat” Dit en nog veel meer valt te beluisteren in het interview met Fred Zwaan dat hieronder is aan te klikken.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten