SV Zuidwest DH kijkt met goed uitgeruste selectie uit naar de 3e klas en timmert ondertussen ook buiten het veld  aan de weg

In tegenstelling tot veel andere velden is het bij SV Zuidwest voor wat betreft de selectie erg rustig gebleven. De groep die na een paar wedstrijden vorig seizoen promoveerde van de 4e klasse zondag naar de 3e klas zaterdag is vrijwel geheel intact gebleven. Hun eerste taak is weer wedstrijdritme op te doen omdat ze in de laatste maanden geen wedstrijd hebben kunnen spelen.

Het is dus niet geheel vreemd dat coach Djilali Laari druk bezig om een flink en pittig oefenprogramma samen te stellen. Hij kijkt nu al uit naar interessante wedstrijden in de sterke 3e klas , waar het dit seizoen vooral zal gaan om handhaven  om daarna door te groeien tot een stabiele 2e klasser. Met deze talentvolle selectie en twee onder 23 elftallen daarachter moet dat gaan lukken. Aan ambities ontbreekt het niet bij ZV Zuidwest DH en die liggen niet alleen op het veld. 

Op het gebied van accommodatie is er  veel gebeurd bij de bewoners van Escamp IV. De eerste reclameborden staan reeds rond het veld, dat in samenwerking met de Gemeente Den Haag flink is opgehoogd en gedraineerd. De club rekent dan ook op veel minder afgelastingen dan in het verleden, toen de spreekwoordelijke  “urinerende hond” al genoeg was om de velden eraf te gooien.

Deze week konden de rood zwarten ook een nieuwe lichtinstallatie in gebruik nemen. Voor de hardwerkende bestuursleden en commissieleden is dit echter nog maar het begin. Het complex is hoog nodig toe aan een total makeover  en het is de bedoeling dat die er binnen enige jaren komt. Niet alleen op het veld maakt SV ZuidwestDH dus stappen maar ook daarbuiten.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten