Thomas Verheydt tekent bij tot 2025. Ook Tyrese Asante blijft tot 2025

ADO Den Haag heeft het contract van Thomas Verheydt opengebroken en verlengd tot medio 2025. De Haagse spits lag nog tot 2024 vast bij de club, maar die overeenkomst wordt nu dus opengebroken en verlengd met een extra seizoen.

Het was geen geheim dat de club Verheydt graag wilde behouden voor aankomend seizoen. De Haagse spits werd vorig jaar aangetrokken en was in zijn eerste jaar meteen van grote waarde voor ADO Den Haag. Met maar liefst 30 competitiedoelpunten werd de boomlange aanvaller clubtopscorer en was hij met negen goals de topschutter van de vierde periode in de Keuken Kampioen Divisie. Ook in de beker en in de play-offs was Verheydt met respectievelijk drie en vier treffers zeer belangrijk voor de ploeg.

Contract Tyrese Asante opengebroken en verlengd tot 2025

ADO Den Haag heeft het contract van Tyrese Asante, dat nog één seizoen doorliep, opengebroken en verlengd met twee seizoenen. De verdediger en club hebben een overeenstemming bereikt over een contract tot medio 2025 met een optie voor nog een extra seizoen.

Afgelopen jaar maakte Asante de overstap van HV & CV Quick naar ADO Den Haag. In zijn eerste seizoen in het betaald voetbal heeft de 20-jarige verdediger zich in rap tempo ontwikkeld. Afgelopen seizoen kwam de in Den Haag geboren voetballer tot maar liefst 30 wedstrijden in de hoofdmacht van ADO Den Haag.

*Daryl Janmaat* of ADO Den Haag

Daryl Janmaat, kersvers Technisch Manager van ADO Den Haag, is blij dat Asante een meerjarig contract tekent: “Afgelopen jaar heeft Asante zich fantastisch ontwikkeld en hij heeft grote stappen gemaakt in zijn eerste seizoen als profvoetballer. Het is een speler met een fantastsche mentaliteit, die op meerdere posities goed uit de voeten kan. We voorzien een mooie toekomst voor hem en daarom wilde we hem heel graag langer aan de club binden.”

Tyrese Asante: ”Fantastisch dat ik mijn carrieré hier bij ADO Den Haag mag vervolgen. Ik heb hier mijn eerste stappen mogen zetten binnen het betaald voetbal en ben dankbaar voor de kansen die ik al heb gekregen om mezelf te ontwikkelen. Er spreekt veel vertrouwen vanuit de club en zal er alles aan doen om van waarde te zijn van de ploeg. Het maakt me trots om ook de komende seizoenen voor ADO Den Haag te mogen spelen”.

Bron ADO Den Haag

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten