Voorbeschouwing SDV Barneveld – Sv Nootdorp. Plek in de hoofdklasse ultieme beloning voor puike competitie en nacompetitie

Op het complex van Achilles Veen in Veen, 82,7 kilometer verwijderd van Nootdorp, speelt SV Nootdorp tegen SDV Barneveld dat 91 kilometer moet rijden.

SDV Barneveld is met haar plek in de 1e klasse de hoogst spelende club van Barneveld. De andere vereniging VV Barneveld, speelt in de 4e klasse. SDV Barneveld eindigde op de 3e plek in de 1e klasse D van het district Oost en had dat te danken aan de 3e periode die gewonnen werd. In de nacompetitie stroomde de club in de tweede ronde in en moest het tegen Sliedrecht tot het gaatje en werd er met penalty’s gewonnen.

Nootdorp eindigde als 2e in de 1e klasse A van het district West 1. Een puike prestatie van de ploeg die achter koploper en ongenaakbaar kampioen WV-HEDW de beste van de rest was. In tegenstelling tot Barneveld speelde Nootdorp direct vanaf de start in de nacompetitie, waarin het met ruime cijfers won van DZC ’68 (4-1) en daarna SDC Putten versloeg (3-1). De ploeg lijkt er dus klaar voor te zijn en wil de kans pakken om na de degradatie in het seizoen 2018-2019 weer terug te keren in de hoofdklasse.

De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Kraak.

Adres sportpark De Hanen Weide, Groeneweg 4, 4264 RN Veen

Wij wensen Nootdorp veel succes.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten