Doek valt voor Laakkwartier na vervelende verlenging tegen Slikkerveer

Laakkwartier heeft het niet gered. Het verloor in de verlenging met 1-0 van Slikkerveer. De laatste officiële spelminuten van de wedstrijd werden uitgespeeld door beide ploegen met als doel geen tegentreffer binnen te krijgen. Een heel eind rijden voor slechts 4 minuten zou echt te veel van het goede zijn geweest.

In de verlenging gebeurde er van alles, veel spanning zorgde er voor dat het nooit een mooie wedstrijd werd maar de strijd en passie van beide ploegen vergoedde veel. In de verlenging trok de scheidsrechter een rode kaart voor een speler van Laakkwartier. Voor de neutrale toeschouwer een raadsel waarom dit was. Wij vernamen later dat de speler die verantwoordelijk was voor de beenbreuk van Mesud Hurya zich bedreigd voelde door een speler van Laakkwartier. Dat dezelfde speler zich vlak na de 1-0 voor Slikkerveer, volgens de Laakkwartier spelers provocerend rondom de beenbreuk had uitgelaten was voor de scheidsrechter geen aanleiding het met geel af te doen.

Even sloeg de emotionele vlam in de pan en liep de scheidsrechter, de Nieuwveense Jesse Verduijn, die geen al te beste indruk maken in de 35 minuten dat hij de leiding had, resoluut het veld af.

Na een korte adempauze werd de wedstrijd vervolgd, Laakkwartier kreeg nog kansen maar het is gewoon niet het seizoen voor de ploeg van Roel Zandbergen. Het bleef 1-0, Laakkwartier degradeert daarmee naar de 3e klasse van het zaterdagvoetbal en zal het verloren terrein goed moeten gaan maken.

Slikkerveer promoveert naar de 2e klasse zaterdag, want ook de ploeg uit Ridderkerk maakt de overstap.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten