Voorbeschouwing finale nacompetitie voor plek in 2e klasse. Laakkwartier voor minimaal 4 minuten naar Binnenmaas voor restant tegen Slikkerveer

Op dinsdagavond staat het restant van 4-5 minuten op het programma van de gestaakte wedstrijd tussen Slikkerveer en Laakkwartier. Bij een stand van 0-0 worden deze minuten uitgespeeld waarna er eventueel verlengd zal worden. Mocht de stand na verlenging nog gelijk zijn volgen er strafschoppen.

De eerder gespeelde wedstrijd

De eerder gespeelde wedstrijd werd gestaakt na een gruwelijke beenbreuk van Mesud Hurya die uiteindelijk met een ambulance van het veld werd gehaald.

In de eerder gespeeld wedstrijd was Laakkwartier net iets sterker, kreeg ook een grote mogelijkheid in de vorm van een penalty maar Boukhari wist deze niet te benutten. Dat de scheidsrechter na de overtreding op Boukhari meteen weer had moeten fluiten voor een penalty was voor de aandachtig toeschouwer niet te missen.

De gemiste penalty en de overtreding die tot een nieuwe penalty had moeten leiden

Locatie

De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van FC Binnenmaas en wat opvallend is, ook deze plek, gekozen door de KNVB is voor Slikkerveer en voor de aanhang veel gunstiger qua afstand. Zo bont als de locatie bij Overmaas heeft de KNVB het ditmaal niet gemaakt maar het verschil in tijd en kilometers is vermeldenswaardig.

Laakkwartier – Overmaas 33,2 kilometer 29 minuten
Slikkerveer – Overmaas 5,6 kilometer 9 minuten

Laakkwartier – Binnenmaas 44,2 kilometer 33 minuten
Slikkerveer – Binnenmaas 19.7 kilometer 16 minuten

Wij hebben de KNVB West 2 om uitleg gevraagd voor een aantal gemaakte keuzes maar hebben nog geen antwoord mogen ontvangen op onze gestelde vragen. Daarover later meer.

Tegenstander
Tegenstander Slikkerveer werd afgelopen seizoen 3e in de 3e klasse B van West 2. De ploeg speelde een puike tweede periode en werd daarin achter SC Gastel 2e. Gastel had ook al de 1e periode gewonnen dus werd Slikkerveer officieel winnaar van de 2e periode.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten