Die Haghe speelt finale bij UVS. Nootdorp naar complex van Achilles Veen

Daar waar PSV alweer aan de voorbereiding is begonnen op het nieuwe seizoen moeten Die Haghe en Nootdorp het huidige seizoen nog afsluiten.

Beide ploegen staan in de finale van hun nacompetitie, Die Haghe om in de 1e klasse te blijven, Nootdorp om terug te keren naar de hoofdklasse.

Die Haghe – AFC Amsterdam

De wedstrijd Die Haghe – AFC Amsterdam zal worden gespeeld op het Sportpark Kikkerpolder in Leiden. Op dit complex speelt UVS normaliter haar wedstrijden. Kan Die Haghe al meteen wennen, mits ze deze wedstrijd winnen natuurlijk. Het adres is Oegstgeesterweg, 2334 BZ Leiden en de aanvang is 14.30 uur.

Nootdorp – SDV Barneveld

De wedstrijd tussen SDV Barneveld en Sv Nootdorp wordt gespeeld op Sportpark de Hanen Weide. Op dit complex speelt normaliter Achilles Veen haar wedstrijden. Het adres is Groeneweg 4, 4264 RN Veen en de aanvang van dit duel is 14.30 uur.

Later deze week een uitgebreide voorbeschouwing op beide duels.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten