Terugblik Nacompetitie 2e – 1e klasse zondag. HVV wint ruim van DONK en promoveert naar de 1e klasse

HVV speelde zondagmiddag op het terrein van TOGB in Berkel en Rodenrijs de finale van de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse tegen DONK.

Bij rust leidde HVV met 0-1 door een doelpunt in de 8e minuut van Quinten Jakobs. In de tweede helft zette Ole de Mooij zijn ploeg in de 63e minuut op een 0-2 voorsprong. Een klein kwartier voor tijd werd het zelfs 0-3 door een doelpunt van Joppe Dekker. Voor DONK was de gifbeker nog niet leeg, want Mark van Doeland moest vertrekken met een rode kaart waardoor de Goudse voetbalploeg verder moest met tien man. In de laatste minuten van de wedstrijd werd er niet meer gescoord.

HVV promoveert hierdoor naar de 1e klasse. Zij gaan volgend seizoen op de zaterdag spelen.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s en video’s: DONK en HVV

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten