augustus 16, 2022

Afscheidswedstrijd WIK-icoon Freek Brant 23 oktober

Op zaterdag 23 oktober aanstaande organiseert de voetbalvereniging WIK uit het mooie Haagse Zuiderpark (tweede gedeelte) wederom een afscheidswedstrijd voor één van de iconen uit haar midden. Freek Bant zal op die dag officieel de voetbalschoenen in de schoenenboom voor de kantine werpen.

Freek is 35 jaar lid van de vereniging, oud bestuurslid, jarenlang aanvoerder van WIK 35+ 1 en een niet onverdienstelijke regionale bondsscheidsrechter geweest. Om Freek waardig uit te zwaaien zullen WIK 35+ 1 en een samengesteld team van spelers waar Freek in het verleden mee heeft gevoetbald om 17h de vriendschappelijke degens kruisen.

Tot nu toe hebben de volgende personen hun medewerking aan dit sportieve treffen toegezegd: André Lorsheijd, Michel Lorsheijd, Raymond Weening, Wim Roos, Leo Toet, Rini Toet, Michel Groen, Frank Vrijmoed jr, Loek Hemerik jr, Loek Dommanschet, Jan Hazebroek, Patrick Valkenburgh, Dennis Piet , Dries Hofman, Jan vd Slagt, Jan Lugters, Dirk Lugters, Mike Mekbeb, Dicky van Rooijen, Frans Lorse, Richard Lansink, Kees Batenburg, Jody Jansen, Michel Verbij, Marco van Delden, Harold Raghoenath, Eelco de Goey, Koert Sander, Serge Sander en Koos Cost sr.

Aansluitend is er een besloten feestavond georganiseerd met inachtneming van de huidige corona regels. WIK bedankt Freek voor zijn jarenlange, onbezoldigde inspanningen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten