Die Haghe presenteert vol trots het kader voor de meiden!

Na eerder al een prachtig bericht te hebben kunnen delen over het Technisch Kader voor onze jongens, zijn we minimaal even zo trots om via deze weg ook het Technisch Kader van onze meiden aan jullie voor te stellen.

Die Haghe is er zeer trots op om te zien dat onze meidenafdeling de laatste jaren ontzettend in de lift zit. Zowel kwalitatief als kwantitatief zijn we ontzettend gegroeid, en dit kan natuurlijk niet zonder een sterk kader. Kijkend naar de namen en de foto is het mooi om te zien dat er een prachtige mix staat van ervaring (Lex en Raymond hebben nog met veters in de bal gespeeld) tot een aantal zeer talentvolle jonge trainsters. Dat dit alles onder begeleiding staat van oud eerste elftal speler Frank Teunissen maakt ons als jeugdbestuur natuurlijk extra trots.

Ten opzicht van vorig jaar zijn we helaas een MO-19 team kwijtgeraakt, maar daarvoor in de plaats zien we nu 3 (!) MO17 elftallen, 2 MO11 teams en gaan we aankomend seizoen ook beginnen met een MO9.

Qua kwaliteit zijn we hard op weg om met alle eerste teams in de hoofdklasse te spelen en we wachten nog op akkoord om met de MO17-1 zelfs dvisie te gaan spelen. Het elftal van de Meiden onder 17 staat ook in nauw verband met Dames 1, we zien zelfs nu al een talent de overstap maken naar Dames 1!

Op dit moment spelen er zo’n 250 meiden in ons prachtige witte shirt en mocht je daar nou ook interesse in hebben? Meld je dan aan, want het is geweldig om van zo’n mooi kader te kunnen leren. We zijn nog op zoek naar keepsters voor Dames 1, MO19-1 en 2 en 2 keepsters voor de MO-17, maar ook voetbalsters die graag willen leren en plezier willen hebben zijn altijd welkom. Wil je je aanmelden, mail dan naar coordinator-mo11-19@svdiehaghe.nl

Wil je graag je trainerskwaliteiten inzetten om deze mooie meidenafdeling verder te helpen? We zoeken nog trainsters of trainers voor de MO11 en nog een extra MO13-1 trainster.

Bekijk hieronder de foto van het topkader en wie weet tot volgend seizoen!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten