Hethaagsamateurvoetbal.nl en Versebox.nl sluiten samenwerkingsovereenkomst

Hethaagsamateurvoetbal.nl en Haagsetopsport.nl zijn trots op haar nieuwste partner Versebox.nl. Versebox.nl is een initiatief van Kay d’Ancona en is in tijden dat goed en gezond eten hoog op de agenda staat, een regelrechte uitkomst.

Geboren in coronatijd en geperfectioneerd in de maanden erna, is VerseBox.nl een initiatief waar ieder bedrijf die graag haar personeel goed en gezond ziet eten,  geheel naar eigen grootte een fruit en groente box kan samenstellen. De box wordt bezorgd wanneer de klant het wil en de box zit boordevol gezonde producten van lokale ondernemers. Verser dan vers, dichterbij kan haast niet.  Je eet daarmee niet alleen zelf gezonder, je helpt ook de lokale ondernemers die niets liever willen dan hun producten aan bedrijven in Zuid Holland te leveren.

We zijn trots op het feit dat VerseBox heeft gekozen voor een samenwerking met onze websites.

Kay D’Ancona over de samenwerking: We willen onze producten aan veel meer ondernemers en particulieren leveren, we doen dit in heel Zuid Holland en zochten een platform waarmee we onze naamsbekendheid een boost kunnen geven. De mogelijkheden en creatieve ideeën die werden geopperd waren dermate leuk en inventief dat wij meteen gestart zijn met de samenwerking. Eerst nog met VerseBox.nl, later in het jaar komt daar VerseBoom.nl bij. Maar daarover later meer.

Wil je een versebox fruit op het werk? Vraag een proefbox aan op Versebox.nl of neem een kijkje op Versebox.nl voor alle mogelijkheden.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten