Haagse Hout heeft selectie en technische staf rond voor aankomend seizoen

Nadat handhaving in de 4e klasse een feit was is er binnen Haagse Hout niet stilgezeten. Binnen de club is er nauw samengewerkt tussen bestuur en staf wat mooie resultaten heeft opgeleverd voor komend seizoen.

Haagse Hout kan met trots melden dat het tot een overeenstemming is bereikt met Prince Addai als assistent trainer. Hiermee haalt Haagse Hout een echte liefhebber in huis met veel voetbalverstand en de nodige ervaring. Addai, die zelf en in de jeugd van Feijenoord en ADO speelde om vervolgens profvoetbal te spelen in Slowakije bij AS Trencin, sloot zijn voetbalcarrière af bij Tonegido,Haaglandia en VCS.

Addai was het afgelopen jaar trainer van Houtwijk JO18 en is tevens bezig met zijn TC3 opleiding die hij binnenkort verwacht af te ronden.

De huidige selectie blijft intact en is met nieuwe spelers versterkt in kwaliteit, ervaring en in de breedte.

De afgelopen weken zijn er diverse gesprekken met spelers gevoerd. Zo ook met Dennis Winkel, in wie Haagse Hout zijn gewenste keeper heeft gevonden, Dennis Winkel komt over van VCS.

Naast de al eerder genoemde versterkingen (Hakan Yildirim en Ugur Günes) krijgen trainers Baris Sahin en Prince Addai de beschikking over maar liefst 6 nieuwe spelers die volgend seizoen met trots het Haagse Hout shirt zullen verdedigen. De club is dan ook verheugd te melden dat de selectie versterkt is met de volgende namen:

– Burak Huyuk

– Mohammad Kasule

– Kingsley Nji

– Fiifi Biney

– Michele Debresiyon

– Tayyip Huyuk

foto aanwinsten

Welkom bij onze club heren!

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten