Forum Sport heeft selectie voor seizoen 2022-2023 gereed!

Het is altijd een drukke periode aan het einde van het seizoen. Toch heeft de TC in nauwe samenwerking met de technische staf in alle rust kunnen werken aan een deels vernieuwde, goed uitgebalanceerde spelersgroep voor het volgende seizoen.

Trainer Bas Steffens (terug na 3 jaar HBS) en assistent trainer Marcel L’Ami zien een vijftal spelers vertrekken. 

Justin van Look en Mike de Graaf vertrekken naar Die Haghe, Philip Kooper gaat voetballen bij Wilhelmus en Sebastiaan van Beek gaat lager voetballen bij Forum Sport.

De afgelopen maanden, hebben TC en technische staf , diverse gesprekken met spelers gevoerd en hebben de open posities goed weten in te vullen.

Wie komen de selectie versterken?

Allereerst Justin van Otterloo. Justin komt over van Katwijk, waar hij een van de grote talenten is. Hij had weliswaar nog een overeenkomst voor 1 jaar maar dat heeft hij met medewerking van Katwijk kunnen ontbinden. Katwijk had begrip voor zijn standpunten.

Justin is ambitieus, investeert nu in zichzelf  heeft een bewuste keuze gemaakt naar Forum Sport te komen. De positieve gesprekken met de trainers gaven de doorslag. Justin is een fysiek sterke middenvelder met een groot loopvermogen en een hele goede trap. Op de foto Justin nog in Katwijk tenue.

Ruben Gyamfi komt over van Wilhelmus alwaar hij de aanvoerder van de selectie was. Ruben wilde graag een stap hogerop maken. Hij is middenvelder die met veel energie en kracht speelt.

Terug van weggeweest Padmore Sarfo Mensah. Hij is afkomstig van Westlandia en een voormalig jeugdspeler van Forum Sport die erg graag wilde terugkeren. Een fysiek sterke centrale verdediger. Ook Padmore is zeer ambitieus en heeft veel zin in het nieuwe seizoen.

Op de foto Ruben (links) en Padmore.

Uit onze eigen jeugdopleiding stromen twee spelers door naar de selectie. Bas Tanis en Maximilliano do Sacramento Castro.

Bas Tanis heeft de jeugdopleiding bij Forum Sport doorlopen. Hij is een groot keepers talent en maakt met Petter van Pruijsen en Miro Osman Ali de keepersgroep voor het 1e compleet.

Max heeft na de winterstop als speler van de O23 aleen aantal wedstrijden in het 1e elftal gespeeld. Hij maakte daar  met zijn energieke en krachtige spel op het middenveld en laatste linie een dusdanige positieve indruk dat hij nu definitiefaansluit bij de 1e selectie. Op de foto staan Max en Bas voor het FS Logo. Bas met het rode keepers shirt.

Sven Koppenol, net een maand 18 en een erg talentvolle spits. Sven sluit volledig bij de 1e groep aan om zich verder te ontwikkelen, o.a. aan de hand van spitsen trainer en oud top amateur Matthijs Seilberger.

Eerder was al bekend gemaakt dat Petter van Pruijssen (keeper) en Hayden Bergen (aanvaller) vanuit RKAVV de stap naar Forum Sport gaan maken.

Al met al goede en gerichte versterkingen voor de selectie van Forum Sport. Met de 14 spelers die besloten hebben bij Forum Sport te blijven staat er een sterke selectie die het volgende seizoen in de gewijzigde 1eklasse gaat spelen.

Een frisse, ambitieuze groep die volgende week start met het 1e blok van de voorbereiding op het komende seizoen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten